Heb je behoefte aan een luisterend oor en iemand die met je meedenkt? Voel je je wankel en weet je niet hoe je verder moet? Wil je een ander niet lastig vallen met jouw verdriet, of kom je niet aan je verdriet toe? Wordt je overspoeld door gevoelens van verlies? Ervaar je onzekerheid, machteloos- en zinloosheid? Wil je eens praten met iemand die je kan uitleggen dat rouw eigenlijk heel normaal is? Ook al heb je steun van mensen om je heen, soms lukt het niet om alleen je weg te vinden door het rouwproces.

Rouw is een natuurlijke reactie en een persoonlijk proces. Hoe laat je je verdriet toe, zonder erin te verdrinken? Hoe vind je je veerkracht?

Mijn ervaring is dat bewust stilstaan bij je verlies ruimte geeft. We gaan samen met elkaar onderzoeken en ontdekken wat je nodig hebt om verder te kunnen. Ik geef je uitleg over wat rouw is en er zullen zich persoonlijke stappen gaan vormen die nodig zijn om (terug) in je kracht te komen. Ik kan je verdriet en pijn niet wegnemen en heb ook geen snelle, kant en klare oplossing, maar wel kan ik je ondersteunen bij het terugvinden van je balans en veerkracht.

Kort samengevat gaat mijn begeleiding en ondersteuning over hoe je afscheid neemt, wat het voor je betekent, hoe je met je verdriet omgaat, hoe je het verlies aanvaard en hoe je je verdriet en rouw integreert in je verdere leven. Mijn werkwijze is open, puur en integer met daarbij waar mogelijk een vleugje humor.

Ik help je graag verder. Neem gerust contact op.